Genc Prelvukaj feat Granit Ismajli - Maske

  Shikime 155,329

blackfishofficial

Muaj më parë

Produced by Genc Prelvukaj
Assistant : Granit Ismajli
Album : Gentivs II

Komente
my music Rozita
my music Rozita 6 ditë më parë
Σούπερ
albina gjana
albina gjana 28 ditë më parë
Lind per kte rryme muzike I pakrahasueshem. Fat I madhe I joni te degjojme 1 Artist te madhe te muzikes Shqipe GENC🎼🙌🏻
Leo Ibrahimi80
Leo Ibrahimi80 Muaj më parë
Genc je King metvertet dhe qdoooo Kenge qe bon qe del nga ty esht PERFEKTE nuk kam Koment per Kenget e tua metvertet Genc je Llegend i gjall dhe jemi te gjith se qvar Djaloshi je dhe qvare Kengetar qe je Bravooo dhe Respekt dhe te Pershendes nga un
Sokol Lilaj
Sokol Lilaj Muaj më parë
Te permendet Berati e mos te jet kenge super🤷‍♂️😜🤣🤣👍👍👍
Xhike Arbri
Xhike Arbri Muaj më parë
👏👏👏
florian caca
florian caca Muaj më parë
Super 👌👌👍👍🇦🇱
Elem Belem
Elem Belem Muaj më parë
Ksaj i thon muzik 💔💔💔💔💔💔
Elem Belem
Elem Belem Muaj më parë
Bravo breeeeeee ❤️❤️❤️❤️❤️
Elem Belem
Elem Belem Muaj më parë
Sun po ndalem se degjuari ket keng 😍😍😍😍😍😍😍😍
Elem Belem
Elem Belem Muaj më parë
Super kengeeeee 😍😍😍😍😍😍
Elem Belem
Elem Belem Muaj më parë
Loveeeeee 🔥🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Elem Belem
Elem Belem Muaj më parë
A je nornaaaaaal 😍😍😍😍😍😍
Elem Belem
Elem Belem Muaj më parë
Graniiiiiiiiiiittttt 💔💔💔💔💔💔💔
Music Addicted
Music Addicted Muaj më parë
👑❤️💯❤️👑❤️💯❤️👑❤️💯❤️👑
Music Addicted
Music Addicted Muaj më parë
👑💯❤️💯👑💯❤️💯
Music Addicted
Music Addicted Muaj më parë
👑💯👑💯👑💯👑💯👑
Music Addicted
Music Addicted Muaj më parë
🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Music Addicted
Music Addicted Muaj më parë
❤️💯❤️💯❤️💯❤️💯❤️
Music Addicted
Music Addicted Muaj më parë
👑👑👑👑👑👑👑👑
Music Addicted
Music Addicted Muaj më parë
💯💯💯💯💯💯💯💯
Music Addicted
Music Addicted Muaj më parë
😍😍😍😍😍😍😍😍
Music Addicted
Music Addicted Muaj më parë
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Music Addicted
Music Addicted Muaj më parë
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Music Addicted
Music Addicted Muaj më parë
💔💔💔💔💔💔💔💔💔
Music Addicted
Music Addicted Muaj më parë
😍😍😍😍😍😍😍😍
Music Addicted
Music Addicted Muaj më parë
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Music Addicted
Music Addicted Muaj më parë
💔💔💔💔💔💔💔💔
Music Addicted
Music Addicted Muaj më parë
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Music Addicted
Music Addicted Muaj më parë
💯💯💯💯💯💯💯💯
Music Addicted
Music Addicted Muaj më parë
💯💯💯💯💯💯💯💯
Music Addicted
Music Addicted Muaj më parë
💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯
Music Addicted
Music Addicted Muaj më parë
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Music Addicted
Music Addicted Muaj më parë
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Music Addicted
Music Addicted Muaj më parë
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Music Addicted
Music Addicted Muaj më parë
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Music Addicted
Music Addicted Muaj më parë
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Music Addicted
Music Addicted Muaj më parë
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Music Addicted
Music Addicted Muaj më parë
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Music Addicted
Music Addicted Muaj më parë
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Tatjana Mehalla
Tatjana Mehalla Muaj më parë
Nuk eshte se merr shum klikime po nuk e di pse kenget pa vler marrin milona klikime
M A R I A M A R I A
M A R I A M A R I A Muaj më parë
Ku asht kjo vend shum e bukur !!
bb4live inter
bb4live inter Muaj më parë
Rrespekt per ket djal..genci mai miri i gjitha kohrave
Mari Ja
Mari Ja Muaj më parë
Dua me shum.keng nga Granit Islamili ka nje Ze te papar qe te ben ta ndegjosh me shpesh dhe me shpesh ste behet monoton
Miranda Simoni
Miranda Simoni Muaj më parë
Per 4 vite ti mask paske pas 😥😥😥 Mos u gezofsh kurre Pjeter
blera Bajraktari
blera Bajraktari Muaj më parë
Qdo muzik eshe hit Genci
Amerigo Vespucci
Amerigo Vespucci Muaj më parë
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Amerigo Vespucci
Amerigo Vespucci Muaj më parë
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Amerigo Vespucci
Amerigo Vespucci Muaj më parë
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Amerigo Vespucci
Amerigo Vespucci Muaj më parë
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Amerigo Vespucci
Amerigo Vespucci Muaj më parë
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Amerigo Vespucci
Amerigo Vespucci Muaj më parë
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Amerigo Vespucci
Amerigo Vespucci Muaj më parë
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Amerigo Vespucci
Amerigo Vespucci Muaj më parë
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Amerigo Vespucci
Amerigo Vespucci Muaj më parë
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Amerigo Vespucci
Amerigo Vespucci Muaj më parë
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Amerigo Vespucci
Amerigo Vespucci Muaj më parë
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Amerigo Vespucci
Amerigo Vespucci Muaj më parë
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Amerigo Vespucci
Amerigo Vespucci Muaj më parë
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Amerigo Vespucci
Amerigo Vespucci Muaj më parë
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Amerigo Vespucci
Amerigo Vespucci Muaj më parë
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Belkise Dauti
Belkise Dauti Muaj më parë
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Belkise Dauti
Belkise Dauti Muaj më parë
Bravo Granit edhe Genc super dyshe 🔥🔥🔥🔥
Belkise Dauti
Belkise Dauti Muaj më parë
Kang ma t mir moti spasna dejgu 😍❤️
Belkise Dauti
Belkise Dauti Muaj më parë
O Granit ket zo kristal e paskeee 😍😍😍😍😍😍😍😍
Greece Hits
Greece Hits Muaj më parë
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Greece Hits
Greece Hits Muaj më parë
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Greece Hits
Greece Hits Muaj më parë
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Greece Hits
Greece Hits Muaj më parë
Super 💔💔💔💔
Greece Hits
Greece Hits Muaj më parë
❤️💋💯👑🔥💔😍👑💋❤️💯🔥💔
Greece Hits
Greece Hits Muaj më parë
❤️❤️❤️💯💯💯💔💔💔💋💋💋😍😍😍🔥🔥🔥
Greece Hits
Greece Hits Muaj më parë
❤️❤️❤️❤️👑👑👑👑💯💯💯💯🔥🔥🔥🔥💔💔💔💔
Greece Hits
Greece Hits Muaj më parë
❤️❤️❤️❤️💯💯💯💯
Greece Hits
Greece Hits Muaj më parë
Bravooo ❤️❤️❤️❤️
Greece Hits
Greece Hits Muaj më parë
Fantasticooo ❤️❤️❤️
Argjend Hajdaraj
Argjend Hajdaraj Muaj më parë
🔥🔥
Eriselda Kodheli
Eriselda Kodheli Muaj më parë
Berati ♥️♥️😘
Arian Bitri
Arian Bitri Muaj më parë
Super kenge
Zilbije Ziberi
Zilbije Ziberi Muaj më parë
👌👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Lina G
Lina G Muaj më parë
Per Gencin ska nevoje per fjale se osht 1-sh, ama edhe ky djali e paska zanin e mahnitshem 😍
Almedina
Almedina Muaj më parë
Granittttttt ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Almedina
Almedina Muaj më parë
💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Almedina
Almedina Muaj më parë
❤️❤️❤️❤️❤️💯💯💯💯💯😢
Almedina
Almedina Muaj më parë
Super kenge super tekst super interpretim 😍😍😍😍
Almedina
Almedina Muaj më parë
Me preku shpirti kjo kenge 😢💔❤️
Almedina
Almedina Muaj më parë
😢😢😢😢😢😢😢💔💔💔💔💔💔❤️
Almedina
Almedina Muaj më parë
💔💔💔💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Almedina
Almedina Muaj më parë
💔💔💔💔💔💔
Elton Pozhegu Official
Elton Pozhegu Official Muaj më parë
Tash keni tregu se qa esht muzica 👑👑👑👑
Elton Pozhegu Official
Elton Pozhegu Official Muaj më parë
Bravo Granit bravo Genc
Elton Pozhegu Official
Elton Pozhegu Official Muaj më parë
Super kenge djema bravo 💯💯💯
Elton Pozhegu Official
Elton Pozhegu Official Muaj më parë
Bravo bree 😍
Elton Pozhegu Official
Elton Pozhegu Official Muaj më parë
💯💯💯💯💯💯
Elton Pozhegu Official
Elton Pozhegu Official Muaj më parë
👑👑👑👑
Elton Pozhegu Official
Elton Pozhegu Official Muaj më parë
Kolege
Elton Pozhegu Official
Elton Pozhegu Official Muaj më parë
Ju lumte
Elton Pozhegu Official
Elton Pozhegu Official Muaj më parë
Super kenge
La Manita
La Manita Muaj më parë
💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔
La Manita
La Manita Muaj më parë
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
La Manita
La Manita Muaj më parë
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
La Manita
La Manita Muaj më parë
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Genc Prelvukaj - Dite e nate
03:18
blackfishofficial
Shikime 441 mijë
Samanta - Emnin Tem (Official Video)
3:03
Samanta
Shikime 442 mijë
Capital T - RRUSHE
03:26
Capital T
Shikime 1,7 mln
UNIKKATIL - MIX 01 ( Vetem Katili )
1:00:00
Saliasi
Shikime 123 mijë
Elvana Gjata - Mos u ngut
02:58
Elvana Gjata
Shikime 6 mln
Genc Prelvukaj feat Lyrical Son - A tmerr malli
03:31
Mungon
03:33
Genc Prelvukaj - Topic
Shikime 130 mijë
Genc Prelvukaj - Shpirtin e zi
03:15
blackfishofficial
Shikime 4,8 mln
OMER BALIK - Coffee Blues [1 Hour]
59:59
Nonstop Music
Shikime 1,6 mln
Elvana Gjata - Drandofilat
02:27
Elvana Gjata
Shikime 1,9 mln
Fifi ft Bruno - Fiksim (Kenga Magjike 2021)
03:26
Samanta - Emnin Tem (Official Video)
3:03
Samanta
Shikime 442 mijë
GUESS The AMONG US *QUIZ* (HARD EDITION)
14:26
oh no challenge 🤣 2021 @kingjafi_rock
0:20
King Jafi rock
Shikime 99 mln
Survivor Trailer | 12/05/2021
1:22
SKAI.gr
Shikime 328 mijë